ACB

No és l’Eurolliga, l’ACB ni la copa però pot marcar

Bàsquet. Supercopa ACB. El Barça, en el nou projecte de Peñarroya, es troba per primer cop amb el Madrid amb l’obligació de no fallar

Tot just som 21 de setembre, els títols importants es juguen al febrer (copa), al maig (Eurolliga) i al juny (ACB) però avui el Barça i el Madrid ja tenen molt en joc. Un duel que pot marcar les pròximes setmanes. La sensació és que el Madrid, amb la pèrdua de dos símbols al vestidor i esperit competitiu (Rudy Fernández i Sergio Rodríguez), d’un comodí com Causeur i de dues peces clau en el joc interior (Poirier a l’Efes i la inesperada marxa de Yabusele a l’NBA), deixa la porta oberta perquè el Barça pugui, per fi, canviar l’hegemonia del Madrid els últims anys. Peñarroya recupera Fall (2,22 m), que tenia un esquinç al turmell.

El Múrcia vol el títol

Els de Sito Alonso, finalistes el curs passat de l’ACB, volen fer un pas més aquest curs i intentar guanyar la FIBA Champions League, tornar a la copa i play-off i regalar als seus aficionats la supercopa. L’Unicaja, vigent campió intercontinental, ho vol impedir.

Juan Núñez, focus de mirades

X.B.

Si un jugador viurà avui un partit més que especial és el base del Barça Juan Núñez (2004). El madrileny es va formar al planter del Madrid, va debutar amb el club blanc però va decidir no renovar i va marxar a l’Ulm alemany. Després de ser draftejat pels Spurs, el Barça va pagar al Madrid perquè renunciessin al dret de tempteig perquè ja tenien un acord amb Núñez. Avui s’enfronta per primer cop al seu exclub.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)