Barça

El ‘Tigrinho’ ja és a Barcelona

Barça. El davanter brasiler viu el seu primer dia com a blaugrana amb les pertinents proves mèdiques

Primer dia més que intens de Vitor Roque a Barcelona. El davanter brasiler, reforç d’hivern per al Barça, va viure la seva primera jornada com a nou jugador blaugrana. En espera de poder vestir-se de curt, entrenar i debutar, Roque va passar per totes les fases protocol·làries de nou fitxatge. Va aterrar, va fer-se unes fotos a Montjuïc, va passar la pertinent revisió mèdica sense cap problema, va visitar la ciutat esportiva i va fer-se fotografies davant de les oficines del club, una tradició antiga, que s’havia perdut i que es va recuperar per a la causa.

En totes aquestes fases, Vitor Roque no va amagar el seu somriure ni la seva felicitat per iniciar una nova etapa en el Barça. Un pas enorme per a un futbolista de 18 anys sobre qui s’estan posant moltes expectatives. La falta de gol de l’equip ha generat una necessitat, però Xavi ja ha recordat que no se li pot posar cap pressió al damunt. El que queda clar és que el brasiler està vivint un somni. “Estic molt content amb tot el que m’ha passat a la vida. És un somni que tenia des de petit i que he fet realitat. També de la meva família”, va explicar als mitjans del club. Roque, un davanter que ataca els espais, va definir-se amb poques paraules. “Procuro aprendre amb el grup i fer gols. Sempre vull tenir la pilota”, va explicar.

Demà farà el primer entrenament sota les ordres de Xavi Hernández. Començarà a conèixer el club i l’equip. Tot plegat, amb els ulls posats en la setmana vinent, quan serà presentat i podria fer el seu debut amb el Barça.

LES PRIMERES PARAULES

Procuro aprendre amb tot el grup i gaudir. És el que vull fer aquí. Sempre tinc ganes de tenir la pilota, i també de fer gols
Estic molt content amb tot el que m’ha passat. És un somni que ara puc fer realitat
Vitor Roque
JUGADOR DEL BARÇA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)