Barça

El Barça torna a la feina

Després de tancar el 2023 amb una golejada contra el Rosengard (7-0) que dona l’accés als quarts de la Champions, el Barça va marxar de vacances. Aquesta tarda, però, l’equip de Jonatan Giráldez s’ha tornat a posar a treballar i a preparar el pròxim partit. L’estrena del 2024 tindrà forma de derbi contra el Llevant les Planes en una jornada especial, ja que el duel es disputarà el dia de Reis (18.30 h).

Amb algunes jugadores entrenant sobre la gespa de la Ciutat Esportiva i d’altres fent-ho des de fora de Barcelona, però controlades per l’staff de Giráldez, l’equip ha reprès els entrenaments, que continuaran demà amb una doble sessió. El Barça també entrenarà dissabte al matí abans de disposar de dos dies de festa.

En aquest primer tram del 2024, Giráldez pot recuperar jugadores importants com Rolfö o Paredes, recuperant-se de les seves respectives lesions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)