Barça

Alèxia: intervenció satisfactòria, però sense data de retorn

Barça. La capitana va ser operada per solucionar les molèsties al genoll esquerre

La capitana del Barça, Alèxia Putellas, vol fer net de les molèsties i per això ahir va passar per la sala d’operacions per fer una exploració de l’articulació i detectar d’on sorgeixen aquests dolors que mantenen la jugadora fora dels terrenys de joc des del passat 14 de novembre. El Barça va informar que la intervenció va anar bé, però no va especificar el temps de baixa de la migcampista. La seva evolució marcarà la disponibilitat, però l’operació va transcórrer sense cap problema. Les proves prèvies ja havien descartat qualsevol lesió de gravetat.

La sala d’operacions va ser la solució triada després que el tractament conservador no fes efecte. No hi ha data de retorn, però sí precaució i cap pressa. Després de la greu lesió al lligament encreuat del 2022, el club vol ser curós. El més important és recuperar-se i no es forçarà en cap moment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)