Barça

Les penyes, enganxades al Barça femení

La gran fidelitat del col·lectiu barcelonista amb l’equip de Jonatan Giráldez es fa evident a cada desplaçament

La temporada del Barça femení està tornant a mostrar una trajectòria brillant als terrenys de joc, però també molt destacada quant a suport dels penyistes a les graderies, juntament amb altres socis i aficionats. Els partits que l’equip ha jugat a l’estadi Johan Cruyff han tingut un ampli suport de les penyes, així com el clàssic femení disputat a l’estadi Lluís Companys, que va congregar 38.707 espectadors, però és als desplaçaments on cal subratllar la presència culer entre el públic.

La mostra més recent s’ha vist en la final de la supercopa que es va jugar dissabte passat a Leganés. Les penyes més fidels, com ara la PB Almogàvers, la PB Tsunami Blaugrana i la PB Totes Unides Fem Força, van omplir un autocar des de Barcelona per animar l’equip i acabar celebrant un altre títol. Tampoc hi va faltar la PB Guadalajara (Fed. Madrid), que ja va ser present en les semifinals contra el Real Madrid, així com diverses penyes de la Federació de Castella i Lleó.

PER TOT EL TERRITORI

Aquesta comunió entre les penyes barcelonistes i el Barça femení s’ha manifestat en molts altres desplaçaments durant aquesta temporada. Un altre dels més multitudinaris va ser el mes de novembre passat, en què la PB Almogàvers (Fed. Barcelonès Oest) també va organitzar un autocar per animar les jugadores blaugrana en el partit de lliga disputat a Vila-real. Allà, s’hi van sumar la PB L’Alcora (Fed. Comarques de Castelló) i el grup Tot pel Femení.

En la visita a Tenerife, l’equip femení també va tenir suport a la grada gràcies a la PB Tenerife-Tegueste (Fed. Canàries) i la PB Móstoles (Fed. Madrid). I fins i tot en la gira de pretemporada que l’equip va fer a Mèxic va notar l’escalf de les penyes. En aquest cas, la PB Rincón del Barça en México (Fed. Món) no va deixar passar l’ocasió d’estar al costat de les jugadores al seu país.

En totes aquestes ocasions, les jugadores blaugrana i també el cos tècnic, encapçalat per Jonatan Giráldez, han agraït de forma especial el suport incondicional dels penyistes, i dels aficionats en general. De cara als propers desplaçaments, les penyes es preparen per tornar-se a mobilitzar i donar suport a un equip que està marcant una època.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)