Barça

Giráldez: “La gestió psicològica ha estat bona”

L’entrenador del Barça, Jonatan Giráldez, ha reconegut que l’equip no ha fet el millor partit del curs, però ha extret coses positives. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Possible relaxació?

“Pot influir. És normal, no som robots. És cert que no ha estat el millor partit, sobretot en atac per la seva estructura. No hem igualat coses que havíem de fer respecte a la segona part d’allà i no hem creat tantes ocasions clares. Defensivament, hem estat bé perquè no ens han xutat entre pals. Em quedo amb això. Quan vens d’una ressaca de la supercopa i amb la classificació matemàtica, hi ha coses que poden ser normals. Sí que hem mantingut el nivell d’intensitat defensiva. En això hem estat impecables. Hem tingut menys encert en atac, però és una victòria merescuda perquè hem estat superiors i era important classificar-nos primeres, sobretot a casa”.

El partit i l’Eintracht

“Per a mi, és un gran equip. Fa coses molt bé, sobretot quan recupera la pilota. Ens ha exigit, però no ens han xutat entre els tres pals. Hem estat molt bé defensivament, sobretot en el balanç. En atac, hem tingut menys temps. Si ens cuidem i anem en la mateixa direcció, tindrem més opcions de guanyar”.

Aprenentatge d’avui?

“És important. Són coses que intentes entrenar, contextos de partits en què potser no estàs guanyant o tens un resultat curt. Aprenem com gestionar això. Has de respectar el rol i el pla de partit, no sortir del guió perquè es pugui obrir. Hem reconduït bé les situacions. La gestió psicològica del partit ha estat bona”.

La plantilla

“Contra el Madrid vam donar descans a jugadores amb els canvis i amb el ritme de la segona part. No va ser un partit molt exigent. Després del Llevant hem tingut cinc dies de descans. Sabem que competim en tres dies i el tram de partits que ve serà important. Totes les jugadores tindran participació. No hi ha excuses a nivell físic. Cal gestionar-ho bé per arribar en forma als partits importants”.

Què es pot millorar?

“Sí. Cada partit fem el mateix diagnòstic i mirem què fem bé en atac i en defensa. D’avui tenim coses a millorar i que serveixen per obrir àrees de millorar. Ara toca pensar en el proper rival, què podem millorar i treballar el context. Si ens fixem només en el resultat, ens estarem equivocant. Avui no hem fet un partit perfecte i hi ha marge de millora”.

Els canvis

“El tram inicial de la segona part ha estat bo, però no hem materialitzat les ocasions. Volia donar continuïtat per tenir minuts de joc millorable. Aquests partits també serveixen per provar coses”.

Rivals

“M’està sorprenent el Brann, que s’ha classificat com a segon amb deu punts a falta d’una jornada i en un grup difícil amb el Líó. Encara queda una jornada, hi ha partits que vull veure i esperarem al sorteig. Veurem qui ens toca i ho prepararem de la millor manera. No depèn de nosaltres”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció