Barça

Xavi: “És el moment de parlar al camp”

El Barça ha arribat aquest migdia a Nàpols, on afronta demà (21h) l’anada dels vuitens de final de la Champions. El tècnic blaugrana, Xavi Hernández, ha comparegut en roda de premsa abans de dirigir l’entrenament al Diego Armando Maradona, l’escenari del partit. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Com afronteu l’eliminatòria?

“Per nosaltres suposa un escenari d’il·lusió, esperança i motivació per poder passar als quarts de final. És l’escenari ideal i perfecte per passar i fer un gran partit. El Nàpols ha canviat d’entrenador 24 hores abans del partit de manera sorprenent. Amb el canvi d’entrenador no sabem molt bé que ens depararà el partit. Però és l’actual campió de l’Scudetto i és un gran rival. Osimhen i Kvaratshkelia són jugadors de màxim nivell”.

Lewandowski

“Demà és l’escenari perfecte per demostrar el seu talent. Lewandowski és un gran líder, que no estava passant pel seu millor moment golejador. Però és un líder nat”.

Sobre Calzona, el nou tècnic del Nàpols

“Demà veurem quin dibuix tàctic utilitza. Calzona no ha jugat mai amb tres al darrere, com Mazzarri, però no és el més important”.

Anàlisi del Nàpols

“És un rival molt fort ofensivament amb els tres puntes de dalt. És fonamental defensar bé, que no ens generin contres. Veurem si som capaços de parar-los en atac. L’eliminatòria serà molt igualada. No veig un favorit clar. S’haurà de demostrar al camp. És el moment de parlar en el camp”.

Defensa De Jong

“Entenc perfectament a Frenkie perquè es publiquen mentides. Sé que ell és feliç aquí i és un jugador capital i espero que es quedi molts anys”.

Europa, l’assignatura pendent

“L’hora de la veritat era amb el Porto a casa i si passem a quarts serà a partir de quarts. L’objectiu és passar, competir i disfrutar. L’assignatura pendent dels últims anys del club és la Champions. No hem de pensar més enllà. Només ens hem de centrar a passar a quarts de final”.

Pressió

“Ho viuré igual que si no hagués anunciat que marxava. Estic motivat i intento transmetre-ho. És la Champions, no canvia res. Pressió? Des del primer dia. És la màxima”.

Reacció després d’anunciar que marxa

“Crec que vaig fer molt bé anunciar la decisió. El club està molt unit, tot el món ha donat més de si. La reacció del president i de Deco és molt bona”.

Premsa

“Nosaltres no culpem a la premsa dels mals resultats ni que no juguem bé. Però com a jugador s’escolten injustícies per les mentides que es diuen”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)