Barça

Giráldez: “Volem el quart títol”

L’entrenador del Barça, Jonatan Giráldez, no podia amagar la seva felicitat per sumar el tercer títol del curs. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

La final

“Hem estat molt superiors. Sabíem que tindríem moltes oportunitats per ser profundes i fer atacs ràpids. L’ambient també ha estat fabulós. S’ha viscut un gran dia de futbol”.

L’equip

“Som un equip molt competitiu. Només veieu els partits, però als entrenaments provoquem aquest mateix nivell d’intensitat. Volem que la gent vagi al límit. És la manera de créixer: exposar les jugadores perquè hagin de competir. És un hàbit del dia a dia que poses en pràctica als partits. Estic molt content. En aquests tres anys hem fet coses diferents i hem crescut, però el que més ens identifica és la competitivitat”.

Preparació per Bilbao

“Guanyar ajuda i si és un títol, més. Això, però, no pot provocar l’efecte advers. No pot donar ni massa tranquil·litat ni massa confiança per al proper partit. Ara toca celebrar-ho. El context del partit contra el Lió serà completament diferent. Som l’únic equip que opta als quatre títols i volem el quart. Serà una setmana diferent i amb un context de partit molt competitiu. S’enfronten els dos millors equips d’Europa i veurem una gran final”.

Els quatre títols

“Jo, personalment, mai he parlat d’això a principis de temporada. Amb les jugadores, l’objectiu és el dia a dia. Aquest és el procés. Crear aquesta consciència et fa pensar en el present. Quan arriba el final de temporada ja pots fer el balanç. Ara és molt més tangible. Ens queden set dies per preparar la final i tant de bo la puguem aconseguir”.

L’onze de Bilbao

“Tinc una idea de com vull plantejar el partit i quines jugadores em poden ajudar a desenvolupar-lo. No està tancat al 100%. Hem de vigilar i veure com va la setmana, però tinc una intuïció del que vull fer”.

Aitana

“Es troba bé. No estava al 100%, tenia una sensació estranya. Amb el marcador favorable no volíem prendre cap risc i l’hem canviat, però es troba bé. Tranquil·litat, era indisposició, no un problema muscular”.

Alexia, jugadora amb més títols

“Estic content per ella. No ha estat un any fàcil des de la tornada i amb la recaiguda, però arriba al moment més important molt implicada amb l’equip, participant i tenint minuts molt bons. Li dono l’enhorabona per aquesta xifra”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)