Barça

Liquidació resolta

Acord. Xavi Hernández renunciarà als onze milions corresponents a l’any de contracte que li quedava al Barça, si bé ha reclamat els 2,5 que va abonar al 2021 per arribar al club blaugrana

Pot ser el dia de Hansi Flick, però si el Barça pot fer oficial l’arribada de l’entrenador alemany avui mateix serà perquè s’ha arribat a un acord amb Xavi Hernández per tancar la seva sortida del Barça. Un acord del qual només faltaria la firma definitiva. És la transició al nou projecte.

Les quantitats

El tècnic renunciarà als onze milions d’euros que li corresponien a l’any que li quedava de contracte, ja que va renovar fins al 2025. El terrassenc va deixar clar en el seu dia que la decisió de quedar-se finalment no era “ni per un tema d’ego ni de diners”, sinó per un tema de sentiment i convenciment amb el projecte. La il·lusió de la qual havia parlat tantes i tantes vegades. Ara, el tècnic renuncia a una quantitat considerable que encara tenia pendent per cobrar. Un últim favor i gest d’ajuda al club de la seva vida, tenint en compte la més que delicada situació econòmica de l’entitat, que condiciona molt el projecte esportiu blaugrana, tal com Xavi va explicar fa alguns dies en la famosa roda de premsa que el va acabar de condemnar. Amb aquest gest, el Barça s’estalvia una quantitat considerable que l’ajudarà també en el fair-play.

Xavi renuncia a aquests onze milions. Ara bé, sí que cobrarà, però, els 2,5 milions que va abonar el novembre del 2021 per tal de complir el seu desig d’arribar al Barça i desvincular-se de l’Al-Sadd de Qatar, on estava entrenant. Per altra banda, està previst que la resta de l’staff de Xavi sí que percebi el sou íntegre corresponent a la pròxima temporada. La xifra voltaria els quatre milions d’euros. Una quantitat molt més baixa que la que s’havia de pagar al terrassenc.

Liquidat l’adeu de Xavi i el seu cos tècnic, gestionat de molt mala manera en les darreres setmanes, Hansi Flick tindrà, definitivament, via lliure per convertir-se en el nou propietari de la banqueta del Barça. És el pas necessari per obrir la porta a l’alemany, que agafarà el relleu de Xavi durant, almenys, les dues pròximes temporades. Es tanca una etapa de dos anys i mig i en comença una de nova.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)