Barça

Opció de compartir

Barça. Graham Hansen i Salma Paralluelo arriben a l’última jornada empatades a vint gols al capdavant del Pichichi, però l’aragonesa no jugarà

El títol està decidit per al Barça fa setmanes, però l’última jornada de la lliga ofereix alguns al·licients a l’equip de Jonatan Giráldez. Per començar, el tècnic viurà el darrer partit com a blaugrana aquest migdia a València (12 h). En canvi, Paños i Mariona van quedar fora de la llista i, per tant, van acomiadar-se fa set dies al Johan. Caldrà veure com reparteix els minuts el gallec, sobretot tenint en compte que l’equip ve d’un viatge llampec a Mèxic, on ha disputat un amistós.

Giráldez també dirà la seva en la resolució del trofeu Pichichi. I és que dues futbolistes del Barça arriben empatades al capdavant de la classificació amb vint gols: Graham Hansen i Salma Paralluelo. Ara bé, el tècnic va deixar l’aragonesa fora de la llista i la noruega pren avantatge per emportar-se el guardó. Caldrà veure si és titular o si bé deixa el seu lloc a jugadores menys habituals en atac com Bruna, Brugts o Ari Arias. La 10 i la 7 del Barça han firmat una gran temporada. La noruega s’ha fet un fart de participar en els gols del campió. De fet, ella és també la màxima assistenta de la lliga amb diferència: n’ha repartit 18, moltes més que les 11 d’Aitana Bonmatí o les 9 de Mariona, segona i tercera en el rànquing. Ella sola ha participat en més de mig centenar de dianes de les de Giráldez. Una barbaritat. Per la seva banda, Paralluelo tancarà el curs amb els seus millors números. L’aragonesa va anotar 11 dianes en la passada lliga i aquesta n’ha fet un total de 20. Destaquen els pòquers marcats contra el Sevilla i la Real Sociedad. El doblet contra el Betis de diumenge en tan sols tres minuts, del 88’ al 91’, li van permetre igualar la seva companya.

Ara bé, si Graham i Paralluelo acaben compartint el trofeu de màxima golejadora de la lliga, no seria una novetat. Fa tot just dues temporades, la 21/22, Oshoala també va haver de repartir-se el guardó. Ho va fer amb Geyse Ferreira, que poques setmanes després es convertiria en la seva companya d’equip. Llavors, les davanteres de Barça i Madrid CFF van fer, com ara, vint gols. Tot és a les mans de Giráldez i de Graham Hansen. Aquest migdia, la resolució.

EL PRECEDENT

Oshoala i Geyse ja van compartir el trofeu abans de ser companyes d’equip
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)