Barça

Guardiola: “La Masia mai falla, és la joia de la corona”

Pep Guardiola ha comparegut davant els mitjans de comunicació a Orlando abans del seu penúltim partit de pretemporada contra el seu exequip, el Barça. L’entrenador ha expressat la seva emoció per enfrontar-se de nou al club que el va formar i ha destacat la importància d’aquest partit en la preparació de la nova temporada. Guardiola també ha aprofitat per elogiar la qualitat de la plantilla actual del Barça i la seva projecció de futur.

Flick

“Espero el millor. És una persona excepcional. El seu equip és l’únic que va dominar de dalt a baix. Va ser un Bayern dominador. El vaig veure un dia i li vaig desitjar tot el millor. Espero que li vagi tot bé. Necessitarà paciència i guanyar. El potencial del Barça sempre hi serà”.

Lamine Yamal

“És extraordinari. En Rodri sempre parla meravelles quan torna de la selecció. I ja es veu. Si se’n parla, si juga, és perquè és especial. Si en Xavi el va fer debutar és perquè tenia alguna cosa especial respecte als altres”.

Tindrà baixades. Però el potencial és espectacular. Tant de bo que quan tingui 25 anys no estiguem cansats d’ell. Les expectatives a vegades són dolentes. Esperem que estigui tranquil”.

La Masia

“És la joia de la corona. S’està demostrant que la pedrera mai falla. Aquesta generació és brutal, no sabem què els han donat els seus pares. La combinació dels estrangers amb la base de la Masia sempre ha funcionat. Dominen la pressió, la forma... està bé que així sigui”.

Agraït al Barça

“Personalment, sigui amistós o no, sempre és especial jugar contra el Barcelona. Sempre li estaré agraït. Em va donar la formació com a jugador, com a persona i com a entrenador... sense el Barcelona, res d’això hauria estat possible.”

Qui fitxaria del Barça?

“Són massa bons. No estan en venda. El president m’ho va dir. I no ho dic amb ironia. De fet, s’ha fitxat més del Barça per al City que a l’inrevés.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)