Barça

Compromís i veterania

Números. El curs passat, Gündogan va ser el futbolista que més partits va disputar (51) i que més assistències va repartir (14)

La necessitat d’alliberar massa salarial ha impulsat al Barça a desprendre’s d’Ilkay Gündogan, un dels futbolistes que va tenir més incidència en el joc de l’equip la temporada passada amb Xavi Hernández a la banqueta. L’alemany, en el seu primer any com a blaugrana, ho va jugar pràcticament tot. Va arribar a disputar 51 partits, inclòs el de la copa del Rei al camp del Barbastre. Només es va perdre el duel contra el Cadis, previ a la tornada dels quarts de final contra el PSG, i el matx davant l’Almeria en la 36a jornada de lliga per acumulació de targetes. Cap altre jugador del primer equip va participar en tants partits ni va acumular tants minuts com ell (4.179). La seva professionalitat i el seu compromís no es pot posar en dubte. En una temporada en què els blaugrana van tenir moltes lesions, ell sempre va estar disponible.

Amb aquesta marxa, el Barça també perdrà lideratge, experiència en una plantilla molt jove i lectura de joc d’un futbolista que et podia jugar en les tres posicions del mig del camp i que en totes rendia. El curs passat va marcar cinc gols i va repartir catorze assistències. Va ser el màxim assistent de l’equip. Aquesta producció en el joc, però, no li va servir per aconseguir un títol vestit de blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)