Barça

El nou estatus de Fermín

Retorn. El migcampista torna als entrenaments amb el Barça com a campió d’Europa i medallista d’or en els Jocs Olímpics amb el combinat estatal

Fermín López ja és a les ordres de Hansi Flick. El migcampista de 21 anys es va reincorporar ahir als entrenaments del Barça, després de fer vacances per finalitzar un estiu molt intens. I és que primer el d’El Campillo va disputar l’Eurocopa amb la selecció espanyola, competició que va guanyar, i tot seguit, sense temps per a res, va enrolar-se amb el combinat olímpic estatal per disputar els Jocs de París, en què també en va sortir victoriós, amb la medalla d’or. En els Jocs, de fet, el seu impacte va ser gegant: va marcar sis dianes en la competició i va ser, de bon tros, el futbolista més determinant del torneig. No s’ha aturat, el futbolista format al planter culer, i és per això que s’ha reincorporat més tard que la resta dels seus companys.

Fermín arriba, doncs, amb un altre estatus. La temporada passada, amb la confiança de Xavi, va servir-li per fer-se en un lloc en el primer equip, en què va oferir un rendiment sensacional. Migcampista dinàmic i agressiu, va demostrar tenir molta arribada i va finalitzar la campanya amb 11 dianes –vuit en la lliga, una en la copa i dues en la Champions League–, amb les quals va ser el segon màxim golejador de la temporada del Barça, igualat amb Ferran Torres i darrere de Robert Lewandowski (26 gols).

Per tot plegat, l’entitat barcelonista ja treballa per ampliar el vincle i millorar les condicions al futbolista, a qui ja va renovar el contracte l’estiu passat, fins al 30 de juny del 2027.

TRANSCENDENT

El curs passat va acabar-lo com a segon màxim golejador culer, amb 11 gols
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)