Golejada a Dallas en l’últim partit de la gira (0-6)

Clàudia Pina, amb un trio de gols, ha estat la protagonista

El Barça ha golejat amb contundència el Dallas Trinity (0-6) en el segon i últim partit de la gira pels Estats Units. El conjunt de Pere Romeu, que havia guanyat contra el Bay FC (2-5) un partit en què va haver de remuntar, ha resolt amb molta més comoditat el partit al Cotton Bowl, que al descans registrava un 0-5 en el marcador. El protagonisme se l’ha endut Clàudia Pina, autora de tres gols.

L’arrencada de les blaugrana ha estat tan forta que, en 16 minuts, ja havien marcat tres gols. Clàudia Pina, la jove polonesa Emilia Szymczak i Patri Guijarro han fet els primers gols. S’hi han afegit, encara abans del descans, Kika Nazareth i, de nou, Pina .

La futbolista de Montcada ha tancat la golejada en la segona part. Les blaugrana debuten el diumenge 8 de setembre en la lliga, a Riazor.