Barça

El Barça il·lusiona i atropella el Valladolid

El Barça s’ha imposat aquesta tarda al Valladolid (7-0) en la quarta jornada de lliga i marxa a l’aturada per seleccions amb un ple absolut de victòries i sent líder en solitari. Un hat-trick de Raphinha, i els gols de Lewandowski, Koundé, Dani Olmo i Ferran Torres han donat els tres punts als blaugrana, que han tornat a il·lusionar i deixar molt bones sensacions sobre la gespa. Un partit en el que Dani Olmo s’ha estrenat en la titularitat i ha estavellat també dues pilotes al pal, i Marc Casadó ha entrat en el lloc de Bernal, lesionat de gravetat al genoll.

El Barça ha sortit ben plantat al terreny de joc, fent-se amb la possessió de l’esfèrica i buscant els espais per generar ocasions de perill. La primera oportunitat no ha tardat a arribar, i ha estat claríssima. Una molt bona combinació de Pedri, Lamine Yamal i Olmo ha finalitzat amb una rematada dins l’àrea de l’egarenc que s’ha estavellat al pal (3’). El conjunt blaugrana ha continuat assetjant la porteria rival, davant una defensa avançada i topida que complicava el joc interior dels culers. Dani Olmo ha tornat a ser el protagonista en el minut 9, amb un gol que ha estat anul·lat per fora de joc. El terrassenc havia aprofitat un refús del porter visitant després d’una fuetada de Raphinha des del balcó. El domini era absolutament local, i precisament ha estat el brasiler el que ha acabat obrint la llauna en el 20’. Gran assistència de Cubarsí per a Raphinha, que controla la pilota amb el pit, detecta l’espai i supera Hein amb un xut ras i creuat. En la següent jugada, Lewandowski s’ha apuntat a la festa amb el segon gol (24’). Molt bon control i rematada de l’ariet polonès des de dins l’àrea després d’una gran passada de Lamine Yamal. Els de Hansi Flick no han afluixat, i Olmo ha tornat a estavellar una altra pilota al pal (41’). En el temps afegit, encara hi ha hagut temps perquè Koundé, amb una rematada des del punt de penal, transformés el tercer del Barça en la sortida d’un córner (45’+2).

A la represa, el Barça ha continuat amb el mateix guió, i Dani Olmo l’ha tornat a tenir però ha topat amb Hein. Molt bona actuació de l’egarenc en la parcel·la ofensiva, estant sempre atent en les segones jugades, i en el lloc i moment adequat. Tampoc Raphinha ha pogut superar el porter visitant en l’acció següent, i Lewandowski també ha enviat una pilota al pal. Estava sent tot un festival. I el quart i el cinquè han arribat. L’autor de tots dos gols ha estat Raphinha, per certificar el seu particular hat-trick (64’ i 72’). Abans del xiulet final, encara hi ha hagut temps perquè Dani Olmo (82’) fes finalment el gol que havia buscat amb insistència durant tot el partit, i Ferran Torres (85’) posés la cirereta al pastís amb el setè gol de la tarda. Festival blaugrana el que s’ha viscut a la muntanya màgica de Montjuïc. Aquest Barça il·lusiona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)