Barça

L’opció d’acudir al mercat, oberta

La decisió. El Barça podria fitxar un porter lliure per la baixa de llarga durada de l’alemany

Perdre el capità de l’equip i titular indiscutible per al que queda de la temporada és un problema greu. Un més que afronta el Barça. Flick deixava clar després del partit a Vila-real que haurien d’acceptar el que passés amb Ter Stegen, com han fet amb la resta de lesionats. Ha passat el pitjor i el tècnic alemany veu com, ara mateix, haurà de sobreviure el que queda de campanya amb Iñaki Peña i Astralaga sota pals.

Ara bé, el rendiment de Peña la temporada passada va oferir molts dubtes, mentre que el porter basc ni tan sols ha debutat en partit oficial amb el primer equip. Davant aquest neguit, el Barça podria obrir-se a una altra possibilitat: acudir al mercat per incorporar un porter. Dins d’aquesta opció hi ha dos camins a seguir: esperar al gener per poder fitxar un porter de qualsevol altre equip i aprofitar el marge salarial que deixaria Ter Stegen per poder-lo inscriure. Un marge que també es podria aprofitar immediatament. El club pot incorporar un porter lliure quan vulgui.

És cert que, probablement, la llista de candidats que actualment no tenen contracte amb cap equip no és especialment convincent ni de garanties, però s’hi poden trobar alguns noms destacats, com ara Keylor Navas, que és el que té més experiència a l’elit. El costa-riqueny, de 37 anys, va quedar lliure l’estiu passat del PSG, on va jugar cinc anys. Abans, havia estat cinc anys més al Madrid, amb qui va guanyar cinc Champions i va ser una peça clau. Més enllà de l’edat i el seu passat, el gran argument en contra de Navas és que gairebé no ha jugat els dos darrers anys a París.

Una altra opció podria ser la de Jordi Masip. L’exjugador del Barça, i del planter blaugrana, va acabar contracte amb el Valladolid, amb qui ha competit set anys, diversos a primera. Altres noms que han jugat recentment en la màxima categoria són Vaclik o el català Edgar Badia, o el també exmadridista Antonio Adán. S’hi sumen porters amb passat recent a l’elit europea, com ara Pavlenka (Werder Bremen) o Karius.

A més, en les darreres hores també s’ha obert a tornar a Barcelona Claudio Bravo. El xilè es va retirar fa ben poc, però estaria disposat a tornar-se a posar els guants. Caldrà veure si el Barça opta per fitxar o per donar absoluta confiança a Iñaki Peña. Qüestió de temps.

EMERGÈNCIA

Si el club decideix fitxar, serà una opció de rendiment immediat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)