Barça

Vint mil entrades per a Mestalla

El Barça es jugarà la copa al mateix l'estadi on va ser campió el 2009

La federació accedeix a reduir el seu percentatge de localitats per a la final

Els finalistes també han demanat que es jugui a les nou en lloc de les deu

Totes les previsions es van confirmar i Mestalla, el mateix escenari on el Barça va ser campió fa només dos anys, serà la seu de la final de copa del Rei que es disputarà el pròxim 20 d'abril. L'única exigència del Barça era que fos un estadi proper que facilités el desplaçament dels seus aficionats, i en la reunió que es va celebrar ahir a Madrid entre la federació espanyola i els representants dels dos clubs –per part del Barça hi van assistir Antoni Rossich, director general; Josep Maria Fontclara, director d'operacions, i Xavier Boixeda, cap de taquillatge–, de seguida es va produir l'acord.

Els dos clubs també van coincidir a exigir a la federació un percentatge més elevat d'entrades de les que van aconseguir el Barça i l'Athletic fa dos anys, quan la final es va disputar en aquest mateix estadi. Si aquell cop els organitzadors es van quedar amb un terç de les localitats i els altres dos terços van anar a parar als clubs, sembla que ara n'hi haurà un quaranta per cent per a cada equip i només un vint per a la federació. En número rodons, tant el Barça com el Madrid disposarien d'unes 20.000 entrades per repartir entre els seus socis. Una quantitat insuficient, segur, tenint en compte l'expectació que ha aixecat el partit.

La setmana que ve s'acabarà de detallar el repartiment de localitats i també s'aclarirà l'horari definitiu de la final. En principi, la federació estatal ha establert les deu de la nit, però els dos clubs han sol·licitat jugar abans, a les nou de la nit o, com a mal menor, a dos quarts de deu.

El 2009 només va tenir 18.500 localitats

El Barça i el Madrid han aconseguit que la Federació Espanyola de Futbol redueixi considerablement les entrades que li pertocaven i les que es destinaven a compromisos amb patrocinadors i convidats, i n'obtindran força més de les que els van lliurar per a la final del 2009. Llavors, el Barça només va disposar de 18.500 entrades, que va haver de repartir entre socis, penyes, aficionats i compromisos propis, i va rebre un total de 49.276 sol·licituds de socis a través del web oficial del club. Ara, aquestes 20.000 localitats les sortejarà amb el mateix format que es va utilitzar per a les entrades del partit de l'Emirates Stadium de dimecres vinent. La novetat d'aquest any és que el club ha augmentat fins a un 85% el percentatge de localitats reservades a socis i penyes, quan abans era només del 80%. Els detalls del sorteig es donaran a conèixer la setmana vinent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)