Barça

Pedro, decisiu un altre cop contra el Madrid

Pedro va tornar a aparèixer per donar tranquil·litat al seu equip. Tot i l'error posterior que va costar el gol de l'empat al Barça, el davanter canari va marcar per tercera vegada al Real Madrid des que és jugador del Barça, i en una gran actuació personal. No només per haver anotat un gol vital per a l'eliminatòria, sinó que també va ser pel gran partit col·lectiu que va dur a terme. Va habilitar els seus companys deixant espais, va ser efectiu en la pressió defensiva i també en la conservació de la possessió. Tot plegat el va fer ser ovacionat en el moment de la seva substitució.

Pedro va repetir a l'hora de marcar al Madrid. Aquesta temporada va anotar el segon gol del 5-0 del novembre passat aprofitant un rebuig d'una aturada de Casillas i anticipant-se a Marcelo. La temporada passada es va estrenar al Santiago Bernabéu segellant una victòria per 0-2 que gairebé va donar el títol al conjunt blaugrana en territori enemic.

El davanter ha trobat la seva millor versió en un nou matís en l'esquema de Pep Guardiola. Des del partit d'anada a la Champions al Bernabéu, Pedro –igual que Villa– ha jugat més escorat a la banda per cedir més espais a Leo Messi al mig. Això ha provocat que el mateix davanter trobés més espais entre línies, un cop habilitats els seus companys. De fet, així va arribar el segon gol, una jugada que va començar per la seva banda va acabar en una passada en profunditat que va definir amb solvència amb la cama esquerra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)