FCBQ

El Salt B esborra el rival en la primera part

malgrat 56 salt B 73

MALGRAT:Romero (4), Martorell (13), Anaya (2), Lasheras (5) i Pedemonte (9) –c. i.–; Navarro (5), Clapés, Garcia (10), Montes (2), Zúñiga (4) i Gironell (2). 6 triples: 2 Martorell, 1 Navarro, Garcia, Lasheras, Pedemonte. 16/19 ll. 23 faltes.SALT B:Ferragut (25), Capell (22), Mateu (10), Macalou i Barnada (2) –c. i.–; Ballester, Gorga (2), Piqueras (12), Sacot. 4 triples: 2 Ferragut, 1 Capell i Mateu. 17/21 en tirs lliures. 15 faltes.PARCIALS:15-22, 10-25, 15-9 i 16-17.COMENTARI:Victòria sòlida d'un gran Salt, que a partir del minut 6 va passar per sobre dels locals amb un parcial de 15-0. L'elevat encert i la inspiració de Capell van deixar el partit decidit al descans (+22). Després, tot i la reacció local, el Salt no van patir pel triomf.