FCBQ

La falta de rotacions torna a fer mal al Tordera

Copa Cat. fem. (per). Competeixen al primer quart, amb una gran Espígol (15)

igualada 64 tordera 36

IGUALADA:Carner (19), Carrasco (11), Lamolla (5), Armengol (2) i Teixidó (5) –cinc inicial–; Jané (11), Ametller, Sellarés (5), Fernández, Freixes (6). 5 triples: 1 Teixidó, Sellarés, 3 Carrasco. 7/11 en tirs lliures. 18 faltes.CEEB TORDERA:Kane (2), Magro (3), C. Puig (6), Diouf (6) i Espígol (15) –cinc inicial–; Campi (2), J. Puig, González (2). 2 triples: Magro i Diouf. 4/9 en tirs lliures. 14 faltes.PARCIALS:21-15, 17-8, 15-5 i 11-8.

Derrota torderenca en un partit que van haver d'afrontar un altre cop amb pocs efectius, provinents d'equips del club d'altres categories i defensant en zona 40 minuts. Tot i això, l'esforç del Tordera va ser notable, sobretot en el primer quart, amb una bona sortida i una excel·lent Espígol (15 punts), la millor visitant. En el segon període les locals, superiors ja fins al final, van pressionar tota la pista, aprofitant que tenien més rotacions. Les pèrdues i la mala selecció de tir van passar factura i el conjunt visitant va marxar als vestidors amb un 38-23 advers. A la represa, el millor físic i joc de conjunt de l'Igualada es va imposar, amb cistelles fàcils, en una segona part ja sense gaire història.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)