ACB

El nou soci 150.331 ja mana

Bàsquet. ACB. Joan Peñarroya agafa el timó del Barça, on subratlla que no només val guanyar sinó el com; Navarro explica que falten dues o tres peces però que abans han de sortir jugadors

323

partits

dirigts ACB (171-152)

Amb la seva dona, el seu fill Marc i els seus pares al davant amb l’orgull de veure la presentació del seu fill Joan agafant el timó del Barça. Una família culer i, com el mateix Peñarroya, soci 150.331, va dir, “als meus pares ja només els queda obrir una ampolla de cava”. Però pel nou tècnic blaugrana, que ahir va ser presentat amb el president del bàsquet blaugrana, Josep Cubells, i pel mànager, Juan Carlos Navarro, l’orgull més gran que vol tenir és aixecar títols. El de Terrassa, que ha signat per dos anys, va mostrar el seu caràcter directe, seriós però feliç i transmetent des del cor, com sempre fa. Si alguna cosa té Peñarroya és que no enganya a ningú. És tal com raja. I el primer que va deixar clar és que per esforç no serà: “El que diu el meu currículum és que els meus equips tenen segell, l’esforç i el compromís no es discuteixen; tinc clar que al Barça s’ha de lluitar per tots els títols i és important com ho fas per arribar-hi.” Quant a l’estil dels seus equips, que han estat sempre vistosos, tampoc tanca la porta a res: “M’adapto als equips que tinc. Si l’equip és defensiu juguem així, si les virtuts són unes altres m’hi adapto. Els estereotips no m’agraden, no em serveixen.” Pendents de l’arribada de Juan Núñez, recent número 36 del draft de l’NBA (Spurs), Peñarroya avisa que encara hi haurà moviments: “Rokas Jokubaitis és un jugador amb contracte al club. Després, l’estiu pot ser molt llarg, però té contracte vigent a dia d’avui.” El mateix Juan Carlos Navarro va subratllar que queden dues o tres peces per arribar però que abans han de sortir jugadors. A la sala de premsa, molta gent i el seu staff.

LES FRASES

El que diu el meu currículum és que els meus equips tenen segell, l’esforç i el compromís no es discuteixen
Busquem un base director i Juan Núñez encaixaria molt bé. Cada any volem incorporar una peça jove com vam fer amb Joel Parra
Tinc clar que al Barça s’ha de lluitar per tots els títols i és important com ho fas per arribar-hi
Joan Peñarroya
TÈCNIC DEL BARÇA
Amb Ricky hi tinc una conversa pendent. L’esperarem el temps que faci falta i si decideix marxar li desitjarem sort
Juan Carlos Navarro
MÀNAGER DEL BARÇA

La primera pedra del Nou Palau, el febrer del 2025?

X.B.

Josep Cubells va explicar la previsió del club amb el nou Palau: “La idea és posar la primera pedra l’any que ve, al febrer, i esperem poder inaugurar-lo el 2027. S’està acabant el projecte que ens han de presentar els arquitectes. Aquest seria el full de ruta”, ha comentat el directiu . A més, Cubells ha comentat que l’Eurolliga ha sol·licitat al Barça que tracti de disputar alguns partits en un pavelló que compleixi amb el mínim exigit de 10.000 espectadors, condició que incompleix l’actual Palau. “A la nostra ciutat només tenim una possible ubicació, el Sant Jordi. S’està mirant amb l’Ajuntament les possibles dates i condicions econòmiques per estudiar-ne la viabilitat”, ha comentat. D’altra banda, el directiu ha admès, tal com va avançar ’Jijantes’, que el Barça sospesa l’opció de construir un pavelló provisional, una estratègia que ja va implementar el Virtus Bolonya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)