Espanyol

L’estadi perd el nom afegit

Espanyol. El club demanda Stage Front per impagament i rescindeix l’acord que hi tenia

L’Stage Front Stadium tornarà a ser l’RCD Stadium. L’Espanyol ha iniciat accions legals contra l’empresa nord-americana Stage Front per impagament i ha decidit rescindir el contracte que hi va firmar el març del 2023 per als naming rights de l’estadi. L’entesa era per cinc temporades, durant les quals el club cedia els drets de denominació del seu estadi. Teòricament, formava part d’una estratègia d’expansió a Europa de Stage Front, una empresa de serveis esportius professionals als Estats Units. “Malgrat els esforços del club per col·laborar amb Stage Front i ajudar en el creixement del seu projecte, el RCD Espanyol ha constatat una manca de compliment de les obligacions contractuals per part de l’empresa nord-americana”, explica el club, que ha donat instruccions als seus advocats per presentar una demanda civil per reclamar el pagament de les factures degudes i els danys i perjudicis causats per acabar de manera anticipada el contracte. L’empresa tenia relació també amb la federació espanyola i LaLiga.

Max Svensson, recuperat

P.N.

L’Espanyol ha recuperat Max Svensson, davanter que va jugar cedit la temporada passada a l’Osasuna B, amb un bon paper a primera FEF. Svensson va marcar 9 gols en 34 partits i fins i tot va debutar amb el primer equip navarrès. El davanter, de 22 anys, és fill de l’exporter del Barça d’handbol Tomas Svensson i va viure i celebrar la Champions a Colònia amb una samarreta blaugrana, fet que va generar ressò.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)