FCBQ

Tercera victòria consecutiva del CEB

Copa Catalunya. Segueixen creixent a costa del cuer i amb set triples de Pol Rigat

ceb girona 75 s. nicolau 66

CEB GIRONA CITYLIFT:Tort (18), Duran (4), Justícia (11), Pantrigo, Revilla –cinc inicial–; Rigat (23), Valls (4), Alonso (2), Artacho (6), Pujol (2), Paulí (5), Garcia. 9 triples: 7 Rigat i 2 Justícia. 16/27 en tirs lliures. 17 faltes. Cap eliminat.SANT NICOLAU:Costa (10), Garrido (4), Rodríguez (22), Adell (10), Sancho (12) –cinc inicial–; Herrera (2), Quirante, Rodríguez (6). 10 triples: 6 Rodríguez, 2 Costa, 2 Sancho. 8/10 en tirs lliures. 23 faltes. Eliminats: Garrido i Adell.PARCIALS:14-9, 23-17, 16-22, 22-18.COMENTARI:Segueix el debut triomfal del CEB Girona a la categoria, després de sumar ahir la tercera victòria consecutiva, en aquest cas contra el cuer, en un partit travat i en què van brillar Rigat, amb set triples, i Tort. Després d’un inici fred (0-4), el CEB es va posar les piles i amb un 14-3 va agafar la iniciativa contra un rival que gairebé va defensar tot el partit amb una zona tancada i va viure dels triples de Rodríguez. Els gironins van agafar la màxima renda en el segon quart (23-11), però un 2-13 en el tercer va complicar el partit, que va arribar amb empat a 55 a vuit minuts del final. Els locals van tornar a córrer i amb un 10-0 van poder sentenciar.