FEB

Primera ensopegada del Bàsquet Girona en la lliga

Bàsquet. LEB Plata. Derrota dels d’Àlex Formento lluny de Fontajau i contra el segon classificat, en un partit que es va trencar al segon quart

MÚRCIA 83 B. GIRONA 70

REAL MURCIA BALONCESTO:Nielsen (7), León, Whelan (5), Robinson (15) i Solarin (18) –cinc inicial–; Ortiz (10), Bolte (5), Aramburu (2), Coello (2), Mulero, Norris (17), Orlov (2). 20/33 en tirs de dos, 9/28 en triples (3 Norris, 2 Ortiz, 1 Bolte, Nielsen, Whelan i Solarin) i 16/21 en tirs lliures. 36 rebots (8 Norris), 24 assistències (7 Nielsen) i 107 de valoració (33 Norris).BÀSQUET GIRONA:Sàbat (10), Hester (11), Moreno (16), Dijkstra (8), Sevillano (15) –cinc inicial–; Costa (6), Cosialls (2), Niang (2), Esteban. 17/36 en tirs de dos, 8/29 en triples (4 Moreno, 2 Sàbat i Sevillano) i 12/17 en tirs lliures. 35 rebots (7 Hester i Dijsktra), 17 assistències (7 Sàbat) i 70 de valoració (19 Moreno).PARCIALS:22-22, 25-15 (47-37), 18-14 (65-51) i 18-19 (83-70).

La propera (09-11-19)

Bàsquet Girona-Pardinyes; Albacete-L’Hospitalet; La Roda-Gran Canària; Barça B-Benicarló; Villarrobledo-Menorca; Múrcia-Prat

No podia ser etern. El Bàsquet Girona ja sap el que és perdre aquesta temporada. Després de set victòries consecutives i un lideratge invicte, els gironins van perdre ahir per 83-70 en una de les pistes més complicades i contra un rival directe, el Múrcia, segon classificat en la lliga.

Després del 5-0 inicial, els d’Àlex Formento van saber ficar-se en el partit amb l’empenta i els punts de la parella Hester-Sevillano (22-22 al final del primer quart). En el segon parcial, amb 33-31 després d’un triple de Sàbat, els locals van trencar l’empat gràcies a l’encert de Solarin. Set punts seguits del nigerià van protagonitzar un parcial clau de 14-6, que ja va deixar un bon avantatge al descans per als murcians (47-37).

Després de la represa Sevillano va tornar a aparèixer per apropar els gironins en el marcador (59-51 en el minut 7). Però Norris (17 punts ahir sortint des de la banqueta) i Aramburu van saber tancar el tercer quart amb un més 14 per al Múrcia més que perillós i gairebé definitiu. En el tram final, Cosialls va poder aconseguir el 65-58, la diferència més estreta, a sis minuts del final. Però no hi va haver més remuntada. El Múrcia va tancar el triomf i a més amb un bon average particular.

“Sabíem que seria un partit dur i de màxima exigència. Només hem portat la iniciativa en un tram del primer quart. Després sempre hem anat a remolc. Hem de seguir cada setmana treballant i creixent com a equip. No es pot créixer sense patir. I avui ens ha tocat. Això és molt llarg”, va valorar al final el tècnic Àlex Formento.