FEB

El Cadí viu de renda

Lliga Femenina. L’equip urgellenc arriba a manar de vint punts, però dona oxigen al Duran Maquinaria Ensino i acaba patint més del compte

cadí la seu 74 ensino 68

CADÍ LA SEU:Moore (14), Peña (4), Pujol (8), Bahí (12), Wiese (17) –cinc inicial–; Palma, Etxarri (6), Pascua (4), Nogic (5) i Gustavsson (4). 24/43 de dos. 5/21 triples (3 Wiese, 1 Bahí i 1 Nogic). 11/13 tirs lliures. 35 rebots (7 Pujol). 18 assistències (8 Peña) i 85 de valoració (18 Wiese).DURAN MAQUINARIA ENSINO:Stanacev (7), Nyingifa (4), Aliago (18), Miller (8), Sánchez (13) –cinc inicial–; López (8), Richards (10) i Odwyer. 14/41 de dos. 10/17 triples (4 Aliaga, 3 Sánchez, 2 López i 1 Stanacev). 10/10 tirs lliures. 33 rebots (6 Miller i Sánchez). 14 assistències (8 Stanacev) i 68 de valoració (19 Sánchez).PARCIALS:18-14, 25-13 (43-27); 14-22 (57-49) i 17-19 (74-68).

El Cadí la Seu va encetar la segona volta de la lliga amb victòria contra el Duran Maquinaria Ensino, que tot i la falta d’efectius va vendre molt cara la seva derrota. Dirigit per Laura Peña, l’equip urgellenc va imprimir molt de ritme al partit i amb una gran defensa va aconseguir un màxim avantatge de vint punts al començament de la segona part (47-27 i 53-33). L’equip de Bernat Canut tenia el partit encarrilat però va cantar victòria abans d’hora i va donar vida a l’equip gallec. Liderat per Laura Aliaga, màxima anotadora del duel amb 18 punts (16 a la segona meitat), l’equip de Lugo va emprendre la remuntada i va arribar al darrer quart amb només vuit punts de desavantatge. El Cadí la Seu va saber frenar l’embranzida rival i en el frec a frec final va mostrar caràcter per tancar l’any amb victòria i començar amb bon peu la segona volta.