Lliga femenina

Reforçant el joc interior

Bàsquet. Lliga Femenina. Carolina Guerrero canvia el Barça CBS per l’Uni després de cinc temporades i es converteix en el cinquè fitxatge, després de Lundquist, Touré, Hristova i Bibby

L’Spar Girona pesca a prop de casa. El club va anunciar ahir el fitxatge de l’alera pivot Carolina Guerrero (1,88 m, 2000), que fins ara jugava al Barça CBS i que ha firmat per una temporada. La jugadora catalana es retrobarà a Girona amb Ainhoa López i Marta Canella, amb qui va coincidir a l’equip blaugrana i que, curiosament, també van fer la mateixa mudança. Guerrero arriba després que el Santfeliuenc hagi confirmat la venda de la seva plaça de Lliga Femenina al Gran Canària, motiu pel qual l’equip blaugrana tornarà a jugar a Lliga Challenge.

La directora esportiva de l’Uni, Laia Palau, va valorar així la seva arribada: “És una jugadora amb bon tir de tres, capaç d’obrir el camp. Una quatre amb habilitats, joventut i amb ganes de fer aquest salt i donar aquesta rotació interior.”

La incorporació de Guerrero, que és la cinquena nova cara per a la pròxima temporada, suposa la quarta fitxa nacional, juntament amb Ainhoa López, Sandra Ygueravide i Marta Canella.

Guerrero ha vestit la samarreta blaugrana durant les cinc darreres temporades, des de Lliga Femenina 2 fins a la Lliga Endesa, i ha aconseguit dos ascensos històrics a les ordres del tècnic Isaac Fernández. En aquesta última temporada, la barcelonina va jugar un total de 19 enfrontaments, i va fer una mitjana de 5,7 punts i 3,2 rebots per partit. Al mes de febrer, durant una concentració amb la selecció espanyola 3x3, es va fracturar la tíbia, fet que va impedir que pogués acabar la temporada. Guerrero té experiència internacional en categories inferiors amb la selecció espanyola.

A banda de Guerrero, l’Uni ja ha anunciat els fitxatges de Klara Lundquist, Migna Touré, Borislava Hristova i Chloe Bibby, mentre que Sandra Ygueravide, Laura Peña i Marta Canella van signar per dues temporades l’estiu passat. La nòmina de baixes la formen Faustine Parra, Magali Mendy, Lauren Nicholson, Irati Etxarri, Morgan Bertsch, Regan Magarity, Marianna Tolo i Giedre Labuckiene.

Carolina Guerrero
Alera pivot 1,88 m
Viladecans (Catalunya)
01/09/2000 23 anys
Trajectòria
2019-24 Barça CBS
Barça CBS
Punts 5,7
Tirs de 2 22/35 (62,9%)
Triples 6/13 (46,2%)
Tirs lliures 5/9 (55,6%)
Rebots 3,2
Assistències 0,4
Minuts 11,08
Valoració 4,3
Partits 19
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)