FEB

Es confirma la lesió d’Helena Oma, que diu adéu a la temporada

Bàsquet. L’aler és la que duu més temps a l’Spar Citylift, juntament amb la capitana Rosó Buch, i té contracte per a aquest curs i el que ve

Helena Oma (1,80 m 1996) no jugarà més aquest curs un cop s’ha confirmat que la lesió que es va fer diumenge en el partit de l’Spar Citylift contra el Zamarat, quan duia 4 minuts a la pista, és un trencament del lligament encreuat del seu genoll esquerre.

El president de l’Uni Girona Cayetano Pérez ho ha dit moments abans que acabés la presentació de Marta Xargay a l’Ajuntament de Girona.

L’aler de Terrassa, amb contracte per a aquesta temporada i la següent, és una de les jugadores més estimades per l’afició de l’Uni. És la que hi duu més temps, juntament amb la capitana Rosó Buch. Aquesta era la seva quarta temporada tot i que la segona la va acabar cedida al Cadí la Seu. L’any passat, quan l’equip anava més curt d’efectius, va ser un dels comodins amb què Èric Surís va poder completar la rotació gràcies a la seva capacitat física i entrega amb què podia arribar a defensar jugadores interiors.

Aquest exercici Oma no s’havia perdut cap partit tot i que en algun no hi participés per decisió tècnica. A la lliga, titular fins l’entrada de Vasic en el cinc inicial, acreditava 2,4 punts, 2 rebots i 2,3 de valoració en 14 minuts de mitjana mentre en l’Eurolliga, amb menys protagonisme des de principi de curs, en duia 1, 0,6 i 1.

Ovacionada

“Li ha marxat el genoll en una acció sota l’anella en què ha penetrat amb molts peus pel mig. Li han de fer ressonància i amb els resultats esperem que la regirada quedi en un ensurt, que no sigui greu”, va dir Èric Surís sobre Oma, diumenge. L’aler ja havia rebut l’escalf de la graderia a 5:22 del descans quan va substituir Sykes. La vallesana acabava una transició de l’esquerra cap al mig i va fer un mal gest que li va impedir finalitzar-la amb força. A terra, de seguida, va buscar la fisioterapeuta amb la mirada i, amb Bety Orden i Sílvia Treviño, la metgessa de l’Uni; va enfilar el camí cap els vestidors a 1:22 per la mitja part. Quan faltaven 6:29 per acabar el tercer quart, amb crosses, va sortir per acabar de veure el partit a la banqueta.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.