FEB

L’Spar Uni Girona ‘torna’ a fitxar Paola Ferrari

Bàsquet. La jugadora paraguaiana arriba del Mann-Filter Stadium Casablanca. Ja va signar un contracte amb el conjunt gironí l’any 2013 però una llarga lesió va fer que no s’incorporés

L’Spar Uni Girona ha fitxat a la l’escorta paraguaiana, amb passaport italià, Paola Andrea Ferrari per la temporada 2020/21. La jugadora ja va signar un contracte amb el conjunt gironí l’any 2013 però una lesió de llarga durada abans d’iniciar la pretemporada va fer que no es portés a terme. Paola Ferrari arriba provinent del Mann-Filter Stadium Casablanca, va néixer al 1985 a Asunción (Paraguai), fa 1,78 m i té molta experiència a la Lliga estatal. És la germana petita de Renzo Ferrari que va jugar a la LEB Plata amb el Valls.

Després de disputar la lliga universitària dels Estats Units va arribar a Espanya la temporada 2005/06. i la campanya 2012/13 va guanyar el títol de lliga amb el Perfumerías Avenida. Aquesta temporada 2019/20 la va iniciar en el Nantes Rezé de França i l’ha acabat en el Mann-Filter Stadium Casablanca, en el que ha fet una mitjana d’11 punts per partit, un 38% en triples i 13,8 de valoració. Té passaport italià i per tant ocuparà plaça comunitària.

El director esportiu de l’Spar Uni Girona, Pere Puig, ha comentat: “amb la seva arribada sumem ja 9 peces. Finalment la plantilla serà més llarga del que havíem dit: serà de 10 o 11 peces si pugem una jugadora de la pedrera. És un resultat dels bons suports i la bona feina econòmica que està fent el club en aquests moments tan difícils.” Ferrari formarà part de l’equip gironí juntament amb Sonja Vasic, Chelsea Gray, Laia Palau, María Araújo, Helena Oma, Frida Eldebrink, Julia Reisingerová i Adaora Elon.

Pere Puig ha explicat que Paola Ferrari ja va estar a punt de jugar amb el Girona fa uns anys: “Ferrari ja va fitxar per l’Uni Girona l’any 2013, però el contracte no es va poder dur a terme perquè es va lesionar de llarga durada. Des de llavors, ella havia volgut venir a Girona i nosaltres també teníem una espina clavada.” El director esportiu del conjunt gironí també ha dit que va ser una de les primeres jugadores que vam signar per la propera temporada però que no ho van fer públic per una clàusula que hi havia: “En diferents entrevistes hem comentat que Paola Ferrari no estava firmada. Per aclarir el tema, va ser de les primeres jugadores signades, però hi havia una clàusula fins a 30 de juny que permetia al club rescindir aquest contracte unilateralment. Ho hem volgut pensar bé, mirar si l’equip quedava estructurat en totes les posicions, i finalment hem decidit no exercir aquesta clàusula i el contracte tindrà validesa. És per això que preferíem dir que no estava signada.”

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)