FEB

Una baixa que es farà notar

Bàsquet. L’Uni anuncia que el seu delegat, Vicenç Bordas, un dels fundadors del club, no podrà exercir el càrrec per qüestions mèdiques, però de moment no el substitueix

L’Uni ha anunciat en un comunicat oficial que Vicenç Bordas, un dels fundadors de l’entitat i delegat en l’actualitat, continua de baixa indefinida i el club ha decidit no substituir-lo durant la pròxima temporada. “Des d’aquí li desitgem la millor de les recuperacions i esperem poder-lo veure a Fontajau aviat”, assenyala la nota. Bordas és una de les persones més estimades al club i la temporada passada ja no va poder viure els últims partits des de la banqueta en estar de baixa.

El cos tècnic del curs 2020/21 estarà format per Èric Surís (entrenador), David Muñoz (segon entrenador), Carla Jou (team manager), Sílvia Treviño (metge), Beti Orden (fisioterapeuta), Redouan Hamido (seguiment) i Álex de la Vega (preparador físic). Aquest últim, amb experiència a l’Uni Ferrol i al Perfumerías Avenida, relleva el preparador dels últims anys, Andreu Comas.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)