FEB

Dani Garcia, nou base per al Bàsquet Girona

Bàsquet.

El Baxi Manresa ha cedit el base Dani Garcia (Mataró, 1998) al Bàsquet Girona perquè continuï la seva evolució abans de fer el salt definitiu al primer equip. El perfil del jugador, a més, respon a la voluntat de l’equip gironí, que debutarà a la LEB Or, d’incorporar talent jove. El rol de Garcia, que ja ha debutat a l’ACB amb els manresans, serà el d’acompanyar Albert Sàbat en la direcció de joc de l’equip de Carles Marco. Tot i la seva joventut Garcia té una contrastada experiència en la LEB Or (72 partits). Es va va formar en la UE Mataró i ha jugat les últimes temporades al CB l’Hospitalet (2016/17), el Bàsquet Manresa i el CB Martorell (2017/18) i les dues últimes temporades en el Peñas d’Osca.

En aquesta última temporada Garcia (1m82), que al novembre va ser operat d’una lesió al tendó. ha jugat 9 partits en les files de l’Osca, equip en què ha estat el màxim assistent (5,8) i en què també ha mirat a cistella (6,7 punts) i ha ajudat en el rebot (2,3).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)