FEB

Olaf Schaftenaar és el setè jugador confirmat del Girona per a la LEB Or

Bàsquet. L’aler pivot dels Països Baixos (2,08 m, 1993) ha jugat amb el Canoe a la LEB Or el darrer curs

Olaf Schaftenaar (2,08 m, 1993) jugarà al Bàsquet Girona aquest curs en el debut del club de Marc Gasol a la LEB Or, categoria en què l’aler pivot hi ha disputat aquest darrer curs 24 partits amb el Canoe (10 punts amb un 40 per cent en triples, 3,4 rebots i 10 de valoració en 24 minuts de mitjana per partit).

“Em sento molt afortunat per arribar a un club com el Girona, n’he sentit grans coses i estic molt content de fitxar per un projecte tant ambiciós. No puc esperar el moment que comenci” diu Schaftenaar, que es defineix com a jugador: “A la pista puc fer de tot, sóc bon tirador i passo bé la pilota. Puc ajudar l’equip en diversos aspectes”.

El nou jugador del Girona es va formar a l’Oregon State Beavers de la NCAA i va jugar tres anys a la lliga del seu país amb el Zwolle, amb qui va guanyar la competició per primer cop a la història del club.

Schaftenaar és el setè jugador confirmat de l’equip que entrenarà Carles Marco, després de Sabat –amb contracte des del curs passat–, les renovacions de Sevillano i Cosialls i els fitxatges de PepBusquets, Àlex Llorca i Dani Garcia.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)