Lliga femenina

El BLMA - Spar Girona de dimarts que ve, suspès

L’Spar Girona no jugarà la setmana que ve l’amistós que tenia programat a Latas, contra el BLMA, i la relació de partits amistosos que jugarà l’Uni es redueix al que té aquest dissabte amb el CB Maresme Boet Mataró a Camprodon (20 h). El motiu de la suspensió és la manca d’efectius del conjunt occità, que disputa l’Eurolliga i que fa dos anys va visitar el conjunt gironí a Palamós, també en partit amistós. Fa dues temporades els dos equips s’havien vist a l’Eurolliga –és el primer partit com a visitant que va guanyar el club gironí a la màxima categoria, després de 0-13– i, en fa tres, el BLMA va ser el botxí de les gironines en la semifinal de l’Eurocopa.

L’equip d’Alfred Julbe es concentra des d’avui fins dissabte a Camprodon, per fer-hi una estada que tancarà el que es converteix en l’únic partit de preparació, amb l’equip de la Lliga Challenge com a rival. El dia 12 la Lliga Catalana a Manresa i el cap de setmana del 18 i 19 de setembre la Supercopa a Tenerife són els primers títols oficials de la temporada en joc. La lliga comença, per a l’Spar Girona, el 25 de setembre a Vitòria contra l’Araski.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)