Lliga femenina

L’Spar Girona ja treballa a Camprodon

“Motivar i incentivar l’esport femení” és la motivació amb la què Camprodon rep l’Spar Girona, des d’avui i fins dissabte, segons ha exposat Maria Àngels Reixach, alcaldessa accidental del municipi del Ripollès, en roda de premsa. El regidor d’esports Joan Bobi reforça el missatge que la vila segueix apostant com fa dos anys per acollir l’Uni, un vicle “que tants bons resultats va donar”.

Alfred Julbe ha agraït la col·laboració per poder fer aquesta estada, que qualifica com una “bona oportunitat per establir aquests automatismes que després són tant necessaris. Poder conviure i compartir més estona que en el dia a dia”. “Passar-ho bé i créixer com a equip”sintetitza l’entrenador, que aquest matí ja ha dirigit l’equip al Pavelló de Llandrius.

“Estem totes molt contentes, l’any passat la intenció era repetir i no va poder ser per la Covid. El primer any tot van ser experiències positives, et permeten combinar la feina i el descans i hi estem molt bé” apunta la capitana Laia Palau, única supervivent a la plantilla juntament amb María Araújo de l’equip que fa dues temporades era a l’estada. “Espero que es converteixi en una tradició per a l’Uni Girona. Són condicions que et fan ser millor en la teva feina” hi afegeix la barcelonina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)