Eurocopa

La Penya té la infermeria a vessar

Bàsquet. El Joventut rep el MoraBanc, que ja va guanyar a Badalona fa un mes en l’ACB, però ara en l’Eurocopa; Vives estarà com a mínim 15 dies de baixa i s’afegeix a les absències de Paul i Bassas

El Joventut rep avui (21 h Esport3/Dazn) el MoraBanc Andorra en la cinquena jornada de l’Eurocopa. Els dos equips es van veure les cares fa només un mes però en partit de la lliga ACB i els andorrans, que no arribaven en bona dinàmica, van ser capaços de guanyar (73-79). Ara les circumstàncies són diferents i el MoraBanc arriba amb màxima confiança després de trencar la imbatibilitat del Partizan i de remuntar 17 punts de diferència al Múrcia. A més, ha anat recuperant jugadors. La Penya és tot el contrari. Els de Carles Duran continuen jugant bé però ho fan al límit perquè els falten efectius d’homes titulars com són Ferran Bassas, Brandon Paul i, l’últim, Guillem Vives, que ahir es va confirmar que té un trencament muscular al vast medial del quàdriceps esquerre que el tindrà, com a mínim, 15 dies de baixa. Això vol dir que la Penya haurà de jugar avui i diumenge en un partit clau per a la copa a la pista del Breogán de Lugo amb Andrés Feliz de base –el curs passat jugava en la LEB Plata i no és un director de joc pur– i Arturs Zagars, que fa 5 mesos que no juga per lesió. Ribas i Busquets hauran d’ajudar en la direcció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)