NBA

Els Nets trenquen una ratxa d’onze derrotes seguides

Els Nets de Brooklyn han trencat una ratxa d’onze derrotes seguides amb un triomf contra els Kings (109-85) amb la participació decisiva dels seus últims fitxatges: Seth Curry (23 punts i 7 rebots) i Andre Drummond (11 punts i 9 rebots). Ben Simmons, que també ha arribat en l’intercanvi amb els 76ers per James Harden, encara no ha debutat.

A Chicago els Bulls, mantenen la persecució dels Heat en la conferència Est amb un triomf contra els Spurs (120-109) amb DeMar DeRozan desencadenat. És el sisè partit seguits en què anota com a mínim 35 punts: 40 més set assistències.

Els Warriors, en canvi, han caigut a Los Angeles contra els Clippers (109-104) tot i que Stpehen Curry ha fet de les seves amb 33 punts i vuit triples- El joc col·lectiu dels locals s’ha acabat imposant amb Terence Mann (25 punts), Reggie Jackson (19) i Iva Zubac (18) com a més destacats. La derrota dels jugadors d’Steve Kerr (42-16) els allunya del lideratge dels Suns (46-10).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)