Lliga femenina

Natasha Mack, nou referent a la pintura de l’Spar Girona

Té passaport de Montenegro, amb qui en el darrer europeu va acreditar 22,8 de valoració

L’Spar Girona incorpora Natasha Mack (1,93 m, 1997) per al proper curs. Es tracta d’una cinc que està disputant la WNBA amb les Phoenix Mercury i que té passaport de Montenegro, amb la selecció del qual va acreditar 13,8 punts, 11 rebots i 22,8 de valoració en el darrer Europeu. Mack, que el darrer curs va jugar al Botas turc, no ocupa plaça d’extracomunitària i és la sisena incorporació de l’Uni per a la temporada que ve després de Klara Lundquist (Sodertalje), Migna Touré (Latas), Borislava Hristova (Sepsi), Chloe Bibby (Gorzow) i Carolina Guerrero (Barça CBS).

Mack du 20 partits disputats a la lliga nord-americana, amb 3,4 punts, 5,1 rebots i 1,2 assistències en gairebé 17 minuts de mitjana a la franquícia d’Arizona, on també hi ha Kahleah Copper, Brittney Griner, Diana Taurasi o Rebecca Allen entre altres. “Serà la nostra referent interior” assegura Laia Palau, que en destaca les seves qualitats: “Atlètica, física, capacitat per intimidar a les jugadores atacants. Bona coneixedora del bàsquet europeu i un referent ofensiu a l’interior”. Un joc vistós i atlètic” sintetitza la directora esportiva de l’Spar, que amb els sis fitxatges anunciats i la renovació d’Ainhoa López, ja compta amb una desena de jugadores amb contracte perquè Sandra Ygueravide, Marta Canella i Laura Peña van signar per dos anys el 2023.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)