Lliga femenina

El Cadí la Seu es superat molt clarament pel València (75-50), el segon

Les urgellenques han trencat una ratxa de cinc victòries seguides

El Cadí la Seu ha estat derrotat molt clarament en la seva visita a la pista del València, el segon de la lliga femenina (75-50). Un parcial de 16-0 en el segon període ha estat determinant, i les valencianes encara n’han aconseguit un altre de 13-0 en el tercer quart. Amb aquesta derrota les urgellenques han trencat la seva ratxa de cinc victòries consecutives.

El conjunt valencià s’ha avançat amb un 9-2 i amb un 17-10 en els primers deu minuts, però les urgellenques s’han tornat a apropar en el marcador en les dues ocasions (9-8 i 18-16). En el segon quart el Cadí ha estat sis minuts sense anotar i del 24-20 del minut 12 s’ha passat al 40-20 en el 18, amb un clar parcial de 16-0. Al descans s’ha arribat amb un 42-27.

En la segona meitat el València ha tornat a imposar la seva superioritat, ha tornat a fer un clar parcial de 13-0 i ha arribar als 29 punts d’avantatge (62-33). El Cadí només ha anotat 6 punts en aquest tercer quart. En els darrers deu minuts les urgellenques han retallat un xic les diferències davant un conjunt valencià que ja havia fet la feina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)