Lliga femenina

El Cadí La Seu serra les dents i supera l’Araski (67-63)

El Cadí La Seu ha sumat avui davant de l’Araski (67-63) en el partit ajornat de la jornada 20 la setzena victòria en 23 partits i s’aferma en el quart lloc de la lliga femenina. El conjunt de Bernat Canut se n’ha sortit en un partit d’alta exigència física en què ha sabut serrar les dents quan anava per sota. Jewel Tunstull (24 punts i 29 de valoració) ha estat la màxima anotadora del Cadí i ha liderat el seu equip, seguida d’Etxarri amb 9 i 14 de valoració. Per part visitant, Tanaya Atkinson ha fet 24 punts i 26 de valoració.

El conjunt de l’Alt Urgell no ha pogut frenar l’escorta nord-americana Atkinson en els dos primers quarts –19 punts– i tampoc ha tancat bé el rebot davant d’un rival molt físic. Malgrat tot, ha aixecat un 32-38 en els darrers dos minuts i ha marxat al descans amb empat (40-40). Les locals han fet un pas endavant en defensa en el tercer quart, han tingut la seva màxima renda (56-48), però l’equip basc ha reaccionat (55-55). L’Araski s’ha posat altre cop per davant (59-60) però dues cistelles seguides de Raventós i Tunstull han capgirat la dinàmica (63-60 a 3:54). El Cadí tenia el partit coll avall, però un triple de Sánchez (66-63) ha provocat un final incert. La tècnica a la banqueta visitant, que ha considerat un tap il·legal, a 44 segons del final ha acabat d’aplanar el camí (67-63).