Eurolliga

L’Spar Girona, sense res a fer a la pista de l’Avenida (77-63)

L’Spar Girona ha perdut el primer partit dels quarts de final amb l’Avenida, al millor de tres, mostrant-se molt inferior a un rival a qui havia superat en la lliga aquest curs a Würzburg mateix. Desconegut en defensa i sense encert en el triple, les castellanes guanyaven de 20 al segon quart (41-21) i malgrat els esforços del tercer quart (55-45), els triples locals deixaven el 66-49 a l’inici del darrer quart, un tràmit.

A remolc

Els dos triples de Karlie Samuelson (11-4) i les dues faltes de Reisingerová (la segona a 5:41) permetien les locals agafar el primer avantatge considerable, amb Hof aprofitant que la txeca no podia cometre la tercera: 15-4 la segona seguida de la neerlandesa a 4:41). Gardner després del temps mort de Julbe però entre Copper i Domínguez després de recuperació ampliaven el marge (19-6). Labuckiene, Araújo de tir lliure i la recuperació de Mendy en la pressió a Vilaró permetien l’alera ajustar el marcador abans d’acabar el parcial (19-12).

A pitjor

Domínguez amb triple i posterior recuperació a l’inici del quart recuperava la barrera psicològica (22-12) i Leo Rodríguez seguia castigant la defensa vermella des de 6,75 m (25-14) i la canària en transició igualava la màxima abans que Fassoula castigués Labuckiene amb 6 punts seguits (33-19). Alarie, l’altra pivot local, feia el 35-19 assistida per la grega que obligava Julbe a tornar a aturar el rellotge a 5:56 per la mitja part. i fer un triple canvi.

Caiguda lliure

Burke assistida per Palau feia el 35-21però al següent atac Samuelson li forçava la segona falta en atac i el perímetre local feia arribar el marge als 20 (41-21 Coppera 3:34). El tercer triple de Samuelson (3/3) ensorrava la reacció vermella (44-25) i que Burke fes la tercera confirmava la mala dinàmica que només Labuckiene d’ofensiu amb addicional abans del descans podia maquillar després de la revisió dels àrbitres (48-33). La diferència: 5/10 triples locals per 0/8 visitants.

Sí però no

Palau amb recuperació i assistència a Reisingerová obria el tercer quart, en què Burke cometia la quarta, la tercera en atac, a 8:53 i,després, Domínguez després d’un ofensiu llarg d’ella feia el 51-37. Copper sola penalitzava la pèrdua d’Eldebrink (53-39) i era Domínguez qui trencava la sequera anotadora als dos costats (55-41).La suspensió de Gardner acostava l’Uni (55-45) i Mendy fallava la transició per baixar de 10 (57-47) i Cazorla de 6,75 m recuperava la quinzena (62-47). La base canària deixava Mendy al terra amb un cop i Leo Rodríguez tancava el tercer quart amb un altre triple (65-49) i el tir lliure de la tècnica a la banqueta gironina (66-49).

No hi ha manera

Drammeh després de més de tres minuts estrenava el marcador a l’últim quart (66-51) i Burke a 6:18 assistida per Palau obligava Íñiguez a aturar-ho (66-53) però amb 0/12 triples, 3 segons per no voler tirar i primeres cistelles locals al darrer quart de Cazorla i Copper (70-53) i 0/15 gironí de tres. Reisingerová a menys de tres minuts anotava el primer triple vermell al setzè intent i Eldebrink el segon al divuitè (75-61).