Eurolliga

Alfred Julbe

Entrenador de l’Spar Girona

“Aquesta eufòria és bona per a l’equip”

“Jugar una final a 4 europea no estaria malament; he jugat moltes copes del Rei. Deu ser que soc monàrquic”, va dir amb sornegueria Julbe, encantat per haver viscut en primera persona un partit com el d’ahir. “Ha esta molt important el control de les emocions després de les dues faltes de la Laia; ens podíem haver deixar anar després d’una decisió tan estranya.”

Final èpic

Qüestionat sobre si l’èpica de la pròrroga fa que la victòria encara s’assaboreixi més, el tècnic va treure altre cop el seu àcid sentit de l’humor: “Gaires partits més com aquest i les entrades que tinc al cap ben aviat s’estendran”. Amb tot, admetia que les victòries com aquestes són les que l’afició “acaba recordant.”

Sobre l’evolució del partit va resumir-ho en una frase clàssica: “La victòria condiciona sempre totes les lectures.” Sí que va admetre algunes dificultats que van impedir trencar el partit abans dels minuts finals. “Encara tenim alguns problemes amb els triples i hi ha hagut un moment que se’ns ha acabat gairebé la benzina, just quan teníem, a més, problemes de faltes.”

La festa

Un periodista li va preguntar si la celebració a la pista de tot l’equip no podia ser contraproduent per al partit de dissabte. Julbe no hi podia estar més en contra. “El partit del Landes ens va fer molt mal internament perquè estava enverinat abans de començar. Avui ens hem tret el verí. L’eufòria és bona per a tot l’equip, per anar a Salamanca més confiades. Sabem els errors que vam cometre en el primer partit i, si els solucionem, tindrem les nostres possibilitats.”

Segons ell, la valentia serà un factor clau a la pista de l’Avenida. “Sabem com ens defensaran i que ens concediran tirs de fora. Si movem bé la pilota i els fiquem tindrem el passaport a la final a 4 més a prop.”

Hem treballat molt per tenir el factor pista a favor i espero que això sigui decisiu
Roberto Íñiguez
entrenador de l’avenida
Després de la doble falta de la Laia hem controlat les emocions, això ha estat clau
Alfred Julbe
entrenador de l’Uni
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)