Eurolliga

L’antídot Gardner

Bàsquet. Eurolliga. Li té la mida presa, a l’Avenida, i serà la peça clau de l’Spar Girona demà a Salamanca

Ben segur que una de les obsessions de Roberto Íñiguez, el tècnic del Perfumerías Avenida, amb vista al tercer i definitiu partit dels quarts de final de l’Eurolliga demà contra l’Spar Girona (18 h), serà frenar la jugadora formada a UCLA Rebekah Gardner (1,85m, 1990), clau dijous a Fontajau i també quan l’equip d’Alfred Julbe va assaltar Salamanca en la lliga el novembre passat (69-77). Les estadístiques de l’alera nord-americana en tots dos partits són eloqüents. A Europa –15,3 punts i 5,7 rebots en 16 partits–, i amb pròrroga inclosa, va fer 23 punts, va capturar 10 rebots i va obtenir un 28 de valoració. En la lliga –en la qual acredita 15 punts i 5,9 rebots– va signar un altre doble doble, amb 20 punts, 10 rebots i 35 de valoració. No cal dir que la seva aportació s’entreveu clau demà al pavelló de Würzburg en un escenari prou complicat en què l’Spar vol fer història després d’haver igualat dijous l’eliminatòria amb el suport d’un public enfervorit que va escenificar el Fontajau de les grans ocasions i que va celebrar el triomf amb grandiloqüència. En el primer partit, l’Avenida va ser superior i les d’Alfred Julbe es van suïcidar amb els triples: 2/19.

Els camins del club gironí i de Gardner es van creuar afortunadament quan l’equip va jugar contra el Sepsi la temporada passada en la prèvia de Eurolliga i Pere Puig, el director esportiu, la va incloure en el capítol de futuribles: 24 punts i 28 de valoració. La gran virtut de Gardner ha estat la seva polivalència –pot jugat tant de 2 com de 3– i la seva fortalesa física, que li permet estar en pista força minuts. Tot i que va aterrar a Girona amb un currículum més tebi després de jugar en lligues i equips de poc renom a Romania i Israel, el seu esclat li ha permès signar un acord per participar a l’abril en el campus d’entrenament de les Chicago Sky, que li podrien obrir la porta de la WNBA.

LA DADA

28
de valoració
va obtenir dijous (23 punts, 10 rebots). En la lliga, 35 de valoració a Salamanca.
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)