NBA

Saddiq Bey entra al club dels 50 punts o més

Saddiq Bey és el darrer jugador que supera el mig centenar de punts en un partit de la NBA, després de fer-ne 51 (10/14 triples) en el triomf dels Detroit Pistons contra els Orlando Magic (134-120). El duel entre els dos pitjors equips de la Conferència Est és l’únic que s’ha disputat aquesta matinada. Bey no acredita ni 16 punts de mitjana per partit i el seu sostre eren 34 –a la primera meitat ja en duia 30. Els Magic ja van veure com Kyrie Irving els feia 60 punts en el seu darrer partit.

L’aler dels Pistons s’afegeix a Giannis Antetokounmpo, Jaylen Brown, Stephen Curry, Luka Doncic, Joel Embiid, Ja Morant, Karl-Anthony Towns, Trae Young, Kevin Durant, Kyrie Irving, LeBron James i Jayson Tatum, que aquesta temporada han superat el mig centenar de punts, els quatre últims dos cops. Aquest mes de març hi ha hagut vuit partits amb algun jugador per sobre els 50. Una dada que s’apropa al rècord del 1962 quan entre Wilt Chamberlain (6) i Elgin Baylor (3) ho feien nou cops.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)