Eurolliga

Saras, 150 partits de blaugrana

Bàsquet. Eurolliga. Jasikevicius té un 78% de triomfs i intentarà fer la xifra més gran avui contra l’Alba a Berlín (20 h, DAZN); com a jugador del Barça Saras va disputar 241 partits

El Barça visita avui (20 h, DAZN) la pista de l’Alba Berlín, un equip que davant els seus aficionats ha guanyat els últims quatre partits contra Olympiacòs, Zalgiris, Zenit i Unics. L’equip alemany té un tècnic espanyol que ha estat apadrinat per Aíto, amb qui estava d’ajudant, i que ara està demostrant la seva qualitat com és Israel González. Però si un tècnic està fent un salt és Saras Jasikevicius, que avui celebrarà el seu partit 150 com a entrenador del Barça. El tècnic lituà, que va arribar a la banqueta catalana l’estiu del 2020, es troba en la meitat de la seva segona temporada i ja ha aconseguit tres títols (2 copes i una ACB. Dels 149 partits que ha dirigit fins ara Jasikevicius, el lituà ha aconseguit un total de 117 victòries i 32 derrotes: ha guanyat el 78% dels partits que ha dirigit.

Si fem un repàs per competicions, Saras n’ha dirigit un total de 67 en l’ACB –amb 57 triomfs–, 68 en l’Eurolliga –amb 50 triomfs–, així com 6 partits de copa –tots guanyats–, 4 de supercopa –2 victòries– i 4 de lliga catalana –2 de guanyats–. Com a jugador, Saras va disputar 241 partits entre ACB(151), Eurolliga (79) i copa (11).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)