Eurolliga

El Barça imposa la seva llei contra l’Alba Berlín (79-95)

Ha portat sempre la iniciativa i ha brillat en els llançaments triples, amb una sèrie de 14 de 23

El Barça ha imposat la seva jerarquia a l’Eurolliga, ha tallat la dinàmica positiva de l’Alba Berlín (79-95) i ha regalat un nou triomf al seu entrenador, Saras Jasikevicius, que avui ha celebrat el seu 150è partit a la banqueta blaugrana. L’equip català sempre ha portat la iniciativa i ha sabut respondre a les estrebades del conjunt dirigit per Israel González, deixeble d’Aíto García Reneses. El conjunt blaugrana ha brillat en el llançament de triples, amb una sèrie de 14 de 23. To ti que ha estat un triomf molt coral, Mirotic (18 punts i 22 de valoració) ha estat el jugador més valuós del partit.

L’equip blaugrana, amb intensitat defensiva, ha colpejat primer (2-7). Però ha abaixat el llistó i el conjunt alemany, amb la velocitat i el joc alegre que el caracteritza, ha replicat a còpia de contraatacs (11-11). Mirotic ha aparegut en els últims minuts per anotar 5 punts consecutius i liderar una altra estrebada catalana (13-21). El segon quart ha tingut diverses alternatives. El Barça ha ampliat la renda fins als 12 punts (13-25), però després s’ha encallat en atac. Ha faltat fluïdesa i l’Alba ha retallat diferències amb un parcial de 13-3 (26-28). El conjunt de Saras ja sentia l’alè del rival i aleshores ha aparegut Àlex Abrines per tornar a obrir forat amb dos triples i 8 punts consecutius (26-36). Els locals han respost amb bones accions de Jaleen Smith (37-40), però el Barça ha pogut mantenir els 8 punts de renda gràcies a un triple de Nick Calathes a l’últim instant (39-47).

La posada en escena de la segona meitat ha estat immillorable per al Barça, que amb un parcial de 0-8 i un gran treball defensiu ha encarrilat la victòria. L’efectivitat de Mirotic (3 triples en aquest quart) ha eixamplat la renda per sobre dels 20 punts (51-73). Però l’Alba no s’ha donat per vençut i amb un triple a l’últim moment de Tamir Blatt encara mantenia esperances de remuntada (58-73). L’equip d’Israel González ha continuat insistint (65-75), però l’encert de Kuric en els triples ha tornat a posar les coses a lloc i ja no ha hagut de patir per la victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)