Lliga femenina 2

El GEiEG ja prepara la fase d’ascens a Melilla

El GEiEG disputa del 21 al 24 d’abril la fase d’ascens a la Lliga Femenina Challenge, després de tancar la classificació a dues jornades per acabar la Lliga Femenina 2, que les grupistes acaben quartes del seu grup amb 17-9 de balanç. “Hem fet una molt bona temporada, hem aconseguit 17 victòries que és el rècord del club a la competició i ens hem classificat per les fases. És un gran èxit del club, ens queden sis entrenaments per preparar la fase i ho volem gaudir al màxim. Les jugadores s’ho mereixen, han treballat molt per poder-hi ser i és un premi al que pugui venir” diu Bernat Vivolas en el seu primer curs com a màxim responsable de la banqueta del primer equip del GEiEG.

L’escorta Faustine Parra (13 punts, 3 rebots i 10 de valoració), la pivot Vane González (7 , 7 i 9) i l’alera Alba Coma (9, 3 i 8) són les jugadores que han destacat en una plantilla molt jove i coral.

El Viladecans també juga la fase d’ascens, en l’altre grup del GEiEG. L’equip gironí s’enfronta al NBF Castelló, Vega Lagunera Toyota Adareva i l’Arxil. Els dos primers de cada grup es creuen en una semifinal el vencedor de la qual accedeix a la segona categoria del bàsquet femení estatal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)