Eurolliga

Cap a Belgrad fent escala a Munic

Eurolliga. El Barça comença l’eliminatòria contra el Bayern amb un possible duel en semifinals contra el Madrid

Ha arribat l’hora. El Barça arrenca avui (21 h Movistar) la seva cursa per ser el pròxim 19 de maig a Belgrad a la Final Four. Si passa eliminatòria es podria trobar en semifinals el Madrid en una eliminatòria amb molt de morbo. Tot i que el mes d’abril el Barça ha perdut dos partits d’ACB i dos d’Eurolliga, el que està clar és que s’ho podien permetre i Saras ha volgut perfilar coses de cara al moment clau, que és ara. Les derrotes són anecdòtiques perquè esportivament parlant no representen res perquè tenien el lideratge en l’Eurolliga assegurat i el de l’ACB encarrilat. Serà en una eliminatòria al millor de cinc partits amb el factor pista per als de Jasikevicius. El factor Palau és complicat de trencar, com reconeix Mirotic: “Hi ha hagut una molt bona connexió amb els aficionats, han respost i hi han sigut quan els hem necessitat. No tinc cap dubte que seran allà.” Aquesta temporada s’han enfrontat en dues ocasions el Barça i el Bayern amb doble victòria blaugrana. Jasikevicius, però, avisa del potencial de l’equip del mític Andrea Trincieri, que té com a ajudant l’exjugador i extècnic Slaven Rimac: “És un equip que té menys possessions i que juga amb paciència. Són molt físics. Cal tenir molt en compte els dos partits que vam jugar contra ells, van ser molt sòlids perquè és un equip que té moltíssim caràcter.” A la plantilla alemanya hi ha vells coneguts, com ara els exblaugrana DeShaun Thomas o Nihad Dedovic, l’ex ACB Lucic o Hunter i nord-americans de gran talent, com és el cas de Wiler-Babb, Walden, Rubit o Darrun Hilliard. El Bayern és segon en la Bundesliga (22-7) a un triomf del líder, Telekom Bonn, que ha jugat un partit més i al davant de l’Alba (21-6).

LA PRÈVIA

Tot i les últimes derrotes, mantenim la confiança, l’equip està mentalitzat perquè és l’hora de la veritat
Saras Jasikevicius
Ens hem preparat molt bé i a consciència per poder arribar als quarts en el millor moment del curs
Nikola Mirotic

El Madrid juga demà i avui hi ha un gran Milà-Efes

Els altres emparellaments dels quarts de final estan marcats pel duel entre el Madrid i el Maccabi. Els de Laso reben els israelians demà en el primer partit de la sèrie –el factor pista és per al Madrid– (21 h) amb l’ambient calent pels casos d’Heurtel i Thompkins –ara ja s’asseuen al costat de la banqueta–. Demà també juguen l’Olympiacòs i el Mònaco (20 h), que ja s’ha assegurat ser el curs vinent un altre cop en l’Eurolliga pel fet d’haver acabat entre els vuit primers. Aquesta tarda (19 h), l’eliminatòria segurament més atractiva: Milà-Efes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)