Eurolliga

Sergio Scariolo, cessat a la Virtus de Bolonya

Luca Banchi és el seu substitut

La Virtus de Bolonya destitueix Sergio Scariolo (1961), per les declaracions del seleccionador espanyol en la primera compareixença de la temporada aquesta setmana [13 de setembre] , que segons el comunicat del club unides a les del final del curs passat [27 de juny] atempten a la serenitat i entusiasme de l’entitat i del grup que prepara la nova temporada amb l’objectiu d’obtenir uns bons resultats tant a nivell nacional com internacional. Andrea Diana, ajudant d’Scariolo, tampoc segueix a la Virtus, que té en Andrea Trinchieri un dels candidats a ocupar la seva banqueta.

“El club ha fet l’equip i me l’han donat, els hem de donar el crèdit que cal per fer aquesta plantilla dins els recursos disponibles. Ara ens toca a nosaltres fer-ho el millor possible” manifestava Scariolo, després d’apuntar a la direcció esportiva la responsabilitat d’haver prescindit d’Iffe Lundberg (1,93 m, 1994), el primer danès en jugar a la NBA –Suns– i que a més del CSKA Moscou havia passat pel Manresa i el Tenerife.

Luca Banchi (1965) és el relleu d’Sacriolo. El que va ser escollit millor entrenador del darrer mundial, amb Letònia, signa fins el 2025.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)