ACB

Rivals amb urgències

Bàsquet. ACB. El Bàsquet Girona rep el Tenerife (20.45 h) i la Penya visita l’Unicaja (20.45 h), dos equips que estan sorprenentment amb 1-3

El Girona rep avui (20.45 h, Movistar D2) un Tenerife que està en un moment delicat. Els de Vidorreta no han arrencat amb bona dinàmica i els seus referents, Shermadini i Huertas, cada any tenen un any més. El Tenerife suma un balanç d’1-3. Camps vol apel·lar a l’esperit competitiu per tombar els canaris. Tampoc ho tindrà fàcil el Joventut, que disputa el seu partit 1.500 a l’ACB visitant al Martín Carpena (20.45h #Vamos) un Unicaja que, tot i ser favorit per a tot, encadena tres derrotes. Els verd-i-negres arriben sense temps de descans després de jugar a Ljubljana ni temps per preparar el matx. Andrews és baixa. D’altra banda, Oriola ja es va entrenar ahir amb el Baxi a les ordres de Pedro. El de Tàrrega debutarà demà (12.30 h) al Nou Congost, on torna 11 anys després com a jugador manresà, contra el Palència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)