Eurolliga

Grimau: “Pablo Laso és un referent per a tots els entrenadors”

El tècnic del Barça, Roger Grimau, ha assegurat aquest dijous en la roda de premsa prèvia al partit contra el Bayern Munic que Pablo Laso “és un referent per a tots els entrenadors”. “El Pablo va ser company meu a Lleida un parell de mesos. És un referent per a tots els entrenadors. No cal dir tot el que ha guanyat i fet. No és només pels títols, sinó per com jugava el seu Madrid. Estic content que hi hagi un gran entrenador a la banqueta de l’equip rival”, ha assegurat.

Des de la sala de premsa del Palau Blaugrana, Grimau ha elogiat les virtuts del Bayern Munic: “És un equip molt físic, que compta amb jugadors molt grans que són capaços de defensar el bloqueig i col·lapsar la pintura. Haurem de ser molt curosos i lúcids en la manera d’atacar”. “Haurem de trobar la millor opció en cada situació. Si és al principi de possessió, perfecte; si no, tenir paciència. Juguem contra un gran equip i contra jugadors que tenen la capacitat d’anotar a l’u contra u”, ha analitzat.

L’entrenador del Barça s’ha mostrat satisfet amb la progressió del seu equip, que ve de guanyar a les pistes de l’Olympiacòs, el Dreamland Gran Canària i el Partizan Mozzart Bet Belgrad en cinc dies: “Ofensivament hem mantingut la nostra línia de moure molt bé la pilota i trobar les millors opcions en tres partits davant de defenses molt diferents”.

“En defensa hem estat molt bé. Deixar en menys de 80 punts l’Olympiacòs i el Gran Canària a casa seva és complicat. La millora ha estat general a nivell col·lectiu. Del que estic més content és de la sensació d’equip que es veu en els moments complicats. La pinya que hi ha ens ajudarà a continuar creixent”, ha reflexionat.

Tot i això, Grimau ha citat el lema de Ricky Rubio ‘never too high, never too low’ en ser preguntat per l’optimisme que ha suscitat la recent ratxa victoriosa del Barça: “Ens han sortit tres bons partits fora de casa contra rivals difícils, però això és molt llarg i acabem de començar”. “Seguim treballant per créixer i consolidar la nostra idea de joc. Estic satisfet del que ha passat aquesta setmana, però cal mirar endavant”, ha conclòs l’entrenador del quadre blaugrana.

Da Silva: “La marxa des Mirotic ha deixat espai a d’altres”

L’ala pivot del Barça Oscar Da Silva ha valorat que la sortida l’estiu passat d’”un jugador tan important com Nikola Mirotic” ha influït en la seva progressió aquest curs perquè “ha deixat una mica més d’espai per als altres”. “L’adaptació forma part de tot. He treballat molt aquest estiu i sóc un jugador millor que l’any passat. La sortida d’un jugador tan important com Mirotic ha deixat una mica d’espai per als altres”, ha admès el jugador barcelonista des de la sala de premsa del Palau Blaugrana.

Da Silva, nadiu de Munic, ha admès que afronta amb “moltes ganes” el partit d’aquest divendres a Barcelona perquè “el Bayern” era el seu “rival des de petit”. L’ala pivot ha augurat un “partit molt dur” contra un “rival molt físic” que és “molt bo en el rebot ofensiu” i que els obligarà a “treballar junts en defensa” per protegir la pintura.

Preguntat per l’optimisme que han despertat les últimes victòries del Barça, en contraposició amb les crítiques que van generar els primers partits del curs, Da Silva ha respost que “no els importa gaire” el que digui la premsa. “Hem aconseguit mantenir un grup amb l’equip de l’any passat, que ja ens coneixem i som jugadors de qualitat. Ara estem gaudint a la pista, tenim una mica més de llibertat i ens divertim jugant”, ha conclòs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)