ACB

Repte d’alt nivell per a la Penya

Bàsquet. ACB. L’equip de Duran, amb lesionats i sense Chery, rep el València (18.30 h), que arriba pletòric. El Barça, eufòric pel triomf europeu, visita el Breogán (17 h), i el Baxi Manresa vol tombar la defensa de l’UCAM Múrcia (12.30 h)

La Penya (13a, 3-4) va revifar dimarts en l’Eurocopa contra l’Hamburg liderada per Andrews i la bona aportació dels joves i avui rep l’intractable València (18.30 h). L’equip verd-i-negre va rescindir el contracte d’Onauku però no podrà alinear el nou base Kenny Chery perquè el seu passaport d’Haití no podrà ser validat fins la setmana vinent. El València (2n, 6-1), segon també en l’Eurolliga, ha aconseguit sis triomfs seguits en l’ACB. Els catalans, que han perdut els tres últims partits a l’ACB, tenen les baixes de Tomic, Brodziansky i Feliz, tots tres amb esquinç al turmell esquerre. El Barça, que divendres va dosificar els jugadors en l’últim quart contra el Panathinaikòs, vol allargar (17 h) el bon moment a la pista del Breogán (17è, 1-6). El conjunt blaugrana (3r, 5-2) té les baixes dels bases Laprovittola i Jokubaitis. Satoransky i Paulí van fer un partidàs en l’Eurolliga i tindran la paella pel mànec. L’italià Dame Sarr, de 17 anys, completa la convocatòria.

El Baxi Manresa, (10è, 4-3) visita (12.30 h) sense Jou ni Vaulet l’UCAM Múrcia (5è, 4-3), disposat a allargar el bon moment, amb quatre triomfs els cinc últims partits. Al davant hi ha un rival fort en defensa i que té Birgander endollat. L’UCAM ha fet el seu millor inici de sempre però ha perdut tres dels quatre últims partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)